Stressless Piano Classic LegComfort

Måtten på de olika produkterna kan avvika upp till 3 cm eftersom produkterna är handgjorda. 

Catalog

Hämta katalog

Stressless Piano – fåtöljen som stannar tiden
Ta det piano! Piano är en fåtölj som är byggd för de stunder du vill sänka tempot och bara luta dig tillbaka. Med den tjocka och mjuka toppdynan hamnar du direkt i topp på komfortskalan. Dessutom får du såklart tillgång till alla inbyggda Stressless-funktioner. I den här fåtöljen kombinerar vi den mjukaste mjukheten med skarpare konturer som passar i en modern inredning. Och fåtöljen har såklart vårt nya LegComfort™-system med ett bekvämt fotstöd dolt under sätet tills det behövs – för dig som vill njuta av Stressless fullt ut.

Hitta återförsäljare

Skinn, tyger & träslag

Din nästa Stressless fåtölj eller soffa kommer in mer än 140 levande färger! Vi erbjuder fyra läderkvaliteter och 14 tyg kvaliteter som passar alla dina komfort och dekorera behov. Våra Stressless fåtöljer med den karakteristiska timglas basen använder Europeiska hög kvalitet bokskog.

Mer info

Vi gör det bättre

Under ytan av huden och tyget är hemligheten. Alla komponenter som används i en Stressless är där för att ge dig en oöverträffad sittkomfort. Genom mer än 40 år har vi utvecklat Stresssittkomfort med innovationer som inte finns i andra fåtöljer eller soffa. Det finns en anledning till att vi är fåtöljta över att säga att vi är "The Innovators om Comfort.

Upptäck hemligheterna ..

Den unika klädsel i våra Stressless fåtöljer och vår patenterade glidfunktion följer kroppens minsta rörelse för att ge optimal komfort och stöd. 40 år av innovation har fört oss till en punkt där vi helhjärtat kan säga att våra Stressless fåtöljer och soffor är de bästa på marknaden. Stressless konstruerade och tillverkade på Ikornnes i Sykkylven i Møre og Romsdal med lokala arbetstagare. Lång tradition av möbelproduktion här innebär att vi har en god tillgång på kompetent arbetskraft.


Mer info