Stressless Paris chair low back standard base

Måtten på de olika produkterna kan avvika upp till 3 cm eftersom produkterna är handgjorda. 

Catalog

Hämta katalog

Stressless Paris – fåtöljen som sjuder av liv
Designmässigt är Stressless Paris kanske den djärvaste satsning vi gjort. Med sin slanka profil i kombination med mjuka linjer är det här en fåtölj som både blickar framåt och har ett långt designarv att luta sig mot. Med andra ord är det ingen risk att Stressless Paris går ur tiden – den kommer alltid att vara modern. Självklart har den alla komfortfunktioner en äkta Stressless ska ha. Du kan välja mellan hög och låg rygg.

Hitta återförsäljare

Vårt löfte: få din Stressless inom 6 veckor!

Vi garanterar att det maximalt tar sex veckor från beställningsmottagandet tills din Stressless är levererad till möbelbutiken.
Undantag för semestertider samt vid nylansering

Skinn, tyger & träslag

Din nästa Stressless fåtölj eller soffa kommer in mer än 140 levande färger! Vi erbjuder fyra läderkvaliteter och 14 tyg kvaliteter som passar alla dina komfort och dekorera behov. Våra Stressless fåtöljer med den karakteristiska timglas basen använder Europeiska hög kvalitet bokskog.

Mer info

Vi gör det bättre

Under ytan av huden och tyget är hemligheten. Alla komponenter som används i en Stressless är där för att ge dig en oöverträffad sittkomfort. Genom mer än 40 år har vi utvecklat Stresssittkomfort med innovationer som inte finns i andra fåtöljer eller soffa. Det finns en anledning till att vi är fåtöljta över att säga att vi är "The Innovators om Comfort.

Upptäck hemligheterna ..

Den unika klädsel i våra Stressless fåtöljer och vår patenterade glidfunktion följer kroppens minsta rörelse för att ge optimal komfort och stöd. 40 år av innovation har fört oss till en punkt där vi helhjärtat kan säga att våra Stressless fåtöljer och soffor är de bästa på marknaden. Stressless konstruerade och tillverkade på Ikornnes i Sykkylven i Møre og Romsdal med lokala arbetstagare. Lång tradition av möbelproduktion här innebär att vi har en god tillgång på kompetent arbetskraft.


Mer info