Stressless Capri Classic fåtölj

Måtten på de olika produkterna kan avvika upp till 3 cm eftersom produkterna är handgjorda. 

Catalog

Hämta katalog

Stressless Capri – en klassisk Stressless-design
Stressless Capri har det patenterade Plus-systemet som ger perfekt stöd till nacke och korsrygg oavsett hur du sitter. Designmässigt är det en verklig Stressless – en fåtölj som bjuder in till att luta sig tillbaka och slappna av. Det skulle inte vara rättvist om bara människor i en viss form och storlek kunde njuta av världens främsta fåtöljer, så därför finns Stressless stolar i tre olika storlekar.

Hitta återförsäljare

Skinn, tyger & träslag

Din nästa Stressless fåtölj eller soffa kommer in mer än 140 levande färger! Vi erbjuder fyra läderkvaliteter och 14 tyg kvaliteter som passar alla dina komfort och dekorera behov. Våra Stressless fåtöljer med den karakteristiska timglas basen använder Europeiska hög kvalitet bokskog.

Mer info

Vi gör det bättre

Under ytan av huden och tyget är hemligheten. Alla komponenter som används i en Stressless är där för att ge dig en oöverträffad sittkomfort. Genom mer än 40 år har vi utvecklat Stresssittkomfort med innovationer som inte finns i andra fåtöljer eller soffa. Det finns en anledning till att vi är fåtöljta över att säga att vi är "The Innovators om Comfort.

Upptäck hemligheterna ..

Den unika klädsel i våra Stressless fåtöljer och vår patenterade glidfunktion följer kroppens minsta rörelse för att ge optimal komfort och stöd. 40 år av innovation har fört oss till en punkt där vi helhjärtat kan säga att våra Stressless fåtöljer och soffor är de bästa på marknaden. Stressless konstruerade och tillverkade på Ikornnes i Sykkylven i Møre og Romsdal med lokala arbetstagare. Lång tradition av möbelproduktion här innebär att vi har en god tillgång på kompetent arbetskraft.


Mer info